Muut palvelut

Viemäriputkien puhdistus

Viemäriputkien puhdistus toteutetaan painehuuhtelu menetelmällä. suoritteessa käytämme aina kuumaa vettä, jotta putkien seinämästä saadaan poistettua rasvan ja lian aiheuttamia kerrostumia ja lopputuloksesta saadaan parempi.

Viemäriputkien puhdistus olisi hyvä toteuttaa säännöllisesti 10-15 vuoden välein.

Viemäriputkien puhdistuksella ennaltaehkäistään haju ja tukos ongelmia. Huoltamaton viemäriputkisto voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vesivahingon.

Valokateremontti

Onko valokatteesi päässyt rikkoutumaan? Haluatko terassillesi uuden valokatteen? Jätä yhteydenottopyyntö niin saat meiltä ilmaisen arvion valokateremontista.

Valokatteen alla on mukava nauttia raikkaasta ulkoilmasta sateisemmallakin säällä, hyvästä säästä puhumattakaan. Ja ennen kaikkea sen alla voit pitää erilaisia tavaroita suojassa.

Näin toimimme

Lumenpudotukset katolta

Runsas lumen määrä aiheuttaa ongelmia katoilla monessa mielessä. Se voi olla liian raskasta kattorakenteille ja aiheuttaa ongelmia tai se voi tippua hallitsemattomasti talon vierellä olevien ihmisten tai autojen päälle. Kiinteistön omistaja on vastuussa katolta tippuvasta lumesta.

Teemme lumenpudotuksia kaikenlaisille kiinteistöille, omakotitaloille, sekä taloyhtiöille. Ota yhteyttä ja kysy tarjous turvallisesta lumenpudotuksesta!

Näin toimimme

Kiinnostaako huoltoarvio kattosi kunnosta?

Pyydä meiltä tarjous katon huollosta ja palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Tarvitsetko apua?